Help de bevolking van Oekraïne

Pluryn zoekt vrijwilligers in de regio Apeldoorn

Woensdag 1 juni 2016

Door Redactie

Pluryn helpt mensen met complexe zorgvragen een zo zelfstandig mogelijk leven te leiden. Bij de woonlocaties van Pluryn in de regio Apeldoorn krijgen begeleiders daarbij ondersteuning van vrijwilligers. Nieuwe vrijwilligers zijn momenteel meer dan welkom.

De extra aandacht van vrijwilligers geeft bewoners net dat zetje en die motivatie om nieuwe activiteiten aan te durven, hun favoriete bezigheden uit te oefenen en nieuwe dingen te leren. Zoals piano spelen, een goede maaltijd koken, een dierentuinbezoek en zelfs activiteiten zoals ‘uitgaan’ en ‘shoppen’. Hun doelen, wensen en zelfs dromen komen op deze manier een stukje dichterbij.

Pluryn zoekt in Apeldoorn, Beekbergen, Loenen en Eerbeek nieuwe vrijwilligers die (jong)volwassenen met een licht verstandelijke beperking en gedragsproblemen vooruit willen helpen en willen laten groeien. Iedereen heeft kwaliteiten en kan cliënten iets bieden. Elke bijdrage is dan ook welkom. Voor informatie en aanmelden: www.werkenbijpluryn.nl of dgraaf@pluryn.nl.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?