Politie onderzoekt babbeltruc bij ouderen

Woensdag 4 juni 2014

Door Redactie

Joke de Wolde

De politie heeft op dinsdag 3 juni stelt een onderzoek in naar twee mannen die in de wijk Kerschoten namens Liander zogenaamd de gasleiding kwamen controleren. Ze hadden het duidelijk op de sieraden van de oudere bewoners voorzien.

De politie kreeg dinsdagmiddag meerdere meldingen van oudere bewoners die in de wijk Kerschoten twee mannen binnen of aan de deur hadden gehad, die de gasleiding wilden controleren. Daarbij vroegen ze of de bewoners geld of sieraden hadden. Dit is niet de wijk waar op dit moment nog wordt gewerkt aan de gasleidingbreuk en de controle van de gasinstallaties.

Bel 112
Gelukkig voelden de meeste mensen nattigheid en lieten de mannen niet binnen. De gewaarschuwde politie stelde een onderzoek naar het duo in, maar trof hen niet aan. De mannen waren tussen de 20 en 55 jaar, de oudste dik en fors, de ander slank met rossig haar. De politie weet niet of ze ergens iets buit hebben gemaakt, maar vraagt gedupeerden om altijd aangifte te doen. Ook wil de politie graag tips over dit duo en adviseert mensen om direct 112 te bellen.

Bron: Politie.nl | Laatste update: 04-06-2014 | 10:11

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?