Politie zoekt getuigen zware mishandeling

Maandag 12 oktober 2015

Door Redactie

De politie is op zoek naar getuigen van een zware mishandeling op de Hoofdstraat in Apeldoorn in de nacht van zaterdag op zondag 11 oktober. Hierbij raakte een 20-jarige man uit Apeldoorn man zwaargewond. Ook zijn 24-jarige Apeldoornse vriendin liep klappen op.

Rond drie uur die nacht zou er in een horecagelegenheid in de Hoofdstraat – in de buurt van de Paul Krugerstraat – een ruzie zijn ontstaan tussen meerdere personen. Vervolgens zouden het 20-jarige slachtoffer en zijn 24-jarige vriendin zijn geschopt. De 20-jarige zou ook met een glas in zijn gezicht  zijn geslagen. De ruzie zette zich buiten de horecagelegenheid voort waarbij er opnieuw geschopt zou zijn. De twee zijn meegenomen naar het ziekenhuis voor behandeling. Twee mannen, een 21-jarige man uit Lent en een 20-jarige man uit Eerbeek zijn ter plekke aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij deze mishandeling. Zij zijn in verzekering gesteld voor verhoor en verder onderzoek.

Getuigen gezocht
De politie heeft ter plekke al met verschillende mensen gesproken, maar komt graag in contact met meer getuigen die kunnen vertellen wat er die nacht precies is gebeurd. Hebt u rond drie uur die nacht iets gezien of gehoord dat met deze mishandeling te maken kan hebben, neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.100 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!