Politie zoekt mannen na brandstichting auto

Woensdag 4 april 2012

Door Niels Damstra

APELDOORN – De politie heeft woensdag 4 april foto’s van twee brandstichters gepubliceerd op opsporingssite depolitiezoekt.nl. De mannen hebben in de nacht van dinsdag op woensdag 11 januari een auto in brand gestoken aan Sutton in Apeldoorn. Een camera legde het incident vast.

De brandstichting op het industrieterrein is de volgende ochtend ontdekt en bij de politie gemeld. Op de beelden is te zien dat twee mannen de auto even na middernacht hebben opengebroken. Ze hebben lange tijd aan de auto gerommeld en toen zij vertrokken ontstond de brand. Het duo ging er vandoor richting het Kanaalpark. Door de hitte zijn ook enkele ruiten van een naastgelegen bedrijfspand vernield.

De politie heeft de zaak onderzocht maar de leidde nog niet tot de aanhouding van een verdachte. Op depolitiezoekt.nl zijn bewegende beelden van de brandstichting en foto’s van de verdachten geplaatst. De politie hoopt dat iemand het mannen herkent. Tips kunnen doorgegeven worden via het formulier op de opsporingssite of telefonisch via 0900-8844. Anoniem tips doorgeven kan via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!