Politienieuws: Medewerker bezorgservice overvallen

Dinsdag 9 december 2014

Door Redactie

© Joke de Wolde

In de nacht van zondag op maandag 8 december is een 21-jarige medewerker van een bezorgservice overvallen net nadat hij de zaak op de hoek Kayersdijk / Mezenweg in Apeldoorn had afgesloten. De dader ging er met een geldbedrag en de Piagio snorscooter van de medewerker vandoor. De snorscooter is maandagmiddag aangetroffen, de dader is nog niet gevonden.

De overval vond even na middernacht plaats. De medewerker had net afgesloten toen hij belaagd werd door een onbekende man. De overvaller spoot een bijtende vloeistof in het gezicht van de medewerker en eiste geld en de sleutels van zijn snorscooter. Daarna ging de dader er met een geldbedrag op de snorscooter vandoor richting de Maten.

Signalement
De dader droeg een donkere joggingbroek met een witte verticale streep langs de benen, een donkere gewatteerde jas met capuchon en een donkere muts. Hij sprak accentloos Nederlands en is naar schatting tussen de 20 en 25 jaar oud.

Onderzoek
De politie is direct een onderzoek gestart en heeft ’s nachts nog gezocht naar de overvaller, maar hem helaas niet aangetroffen. De scooter is direct gesignaleerd als zijnde gestolen, maar is maandagmiddag al teruggevonden. De snorscooter bleek te zijn achtergelaten bij de Drapeniersdonk.

Tips?
De politie is op zoek naar mensen die meer weten of wellicht iets hebben gezien aan de Kayersdijk of in de omgeving van de Drapeniersdonk dat met de overval te maken kan hebben gehad. U kunt de politie bellen via 0900-8844 of anoniem een tip doorgeven via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

 

Bron: Politie.nl | Laatste update: 08-12-2014 | 14:15

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!