Proeflesweken bij Markant

Vrijdag 2 september 2016

Door Redactie

De kunstenaars en docenten van Markant staan weer klaar voor een nieuw seizoen met mooi aanbod en bijzondere workshops. Om Apeldoorners de kans te geven te proeven van dit aanbod zijn er van 5 t/m 30 september gratis proeflessen te volgen bij Markant.

Start seizoen

Op zaterdag 27 augustus j.l. werd het nieuwe cursusseizoen van Markant ingeluid met het culturele festival Bloeiend. De lessen en cursussen van seizoen 2016-2017 gaan officieel van start vanaf maandag 5 september. Een medewerker van Markant vertelt: “We beginnen dit seizoen met het oude vertrouwde aanbod aan muzieklessen en cursussen zoals ‘De Muziek top 10’ voor algemene muzikale vorming, maar ook met een aantal bijzondere nieuwkomers zoals ‘Strips ’n Pixels’ en ‘iPad game design’. Zeker de moeite van het uitproberen waard.”

Ook een keertje meedoen? De muzieklessen beginnen in de week van 5 september, andere cursussen beginnen in de week van 12 september. Aanmelding vooraf is wenselijk. Meer informatie over de proeflessen is te vinden op www.markantapeldoorn.nl. Vragen kunt u stellen via info@markantapeldoorn.nl of via (055) 5213967.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?