Proeverij Vrijwilligerswerk 2018 zoekt organisaties

Maandag 4 juni 2018

Door Redactie

Is jouw organisatie op zoek naar vrijwilligers? Lees dan vooral even verder. Want op zaterdag 13 oktober wordt er weer een Proeverij Vrijwilligerswerk gehouden. Organisaties kunnen zich hiervoor aanmelden tot en met 1 juli.

De Proeverij

De Proeverij is een informatieve- en creatieve markt voor organisaties, verenigingen en stichtingen die op zoek zijn naar vrijwilligers en voor mensen die wellicht vrijwilligerswerk willen gaan doen. Hiermee geven we (toekomstige) vrijwilligers én organisaties die met vrijwilligers werken uit Apeldoorn, de mogelijkheid elkaar te leren kennen, te inspireren en kennis te delen. Dit door te proeven aan de vele smaken die het vrijwilligerswerk te bieden heeft.

Hoe kan jouw organisatie meedoen? Je kunt op de gebruikelijke manier een infokraam/tafel bemensen en je kunt daarnaast op een actievere manier je organisatie en het vrijwilligerswerk promoten. Hierin kun je zo creatief zijn als je wilt. De ervaring leert dat wanneer je “op een bijzondere manier” promoot, dit veel resultaat oplevert. Wat voorbeelden: jouw organisaties biedt een korte workshop aan, doet een presentatie vanaf de zeepkist of neemt deel aan het “Theater van de Persoonlijkheden”, waarin vrijwilligers hun verhaal vertellen.

Voor meer informatie en vragen kun je contact opnemen via info@apeldoornpaktaan.nl. Of zie de website: https://www.apeldoornpaktaan.nl/vrijwilligers/proeverij-apeldoorn/

Proeverij Vrijwilligerswerk wordt mede mogelijk gemaakt door: Apeldoorn Pakt Aan, Ertoe doen, Platform Vrijwilligers Coördinatoren Apeldoorn e.o., Present Apeldoorn, Sportraad Apeldoorn en Bijbeeld.

Datum: 13 oktober 2018
Locatie: dok Zuid
Tijd: van 10.30 – 16.00 uur

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!