Programma muziekfestival Popronde Apeldoorn bekend

Maandag 19 augustus 2019

Door Redactie

Het grootste rondreizende festival van Nederland doet dit jaar 41 steden aan, het programma van deze editie van Popronde Apeldoorn is inmiddels bekend. Wies, Three Little Clouds en Tricklebolt komen op 13 september naar het centrum van de stad. Dit jaar dienen 13 verschillende plekken in Apeldoorn als podium voor nieuw talent, met nieuw dit jaar een pre-party in de middag van 13 september bij Klein Berlijn.

Locaties

Het centrum van de stad is die dag een etalage voor opkomend Nederlands talent. De volgende locaties doen mee: ACEC, De Flierefluiter (OOR podium), Dimi’s. Finnegans, GIGANT, Hifi Versnel, Humphrey’s (3voor12 podium), Klein Berlijn, Mansion24, Ozzy, Raadhuis, Rembrandt en Het Stadscafé.

Programma Popronde Apeldoorn op 13 september

Tijdens Popronde Apeldoorn presenteren vanaf 16:30 uur deze 31 acts zich op de 13 locaties in het centrum:

Aidan & the Wild, Barry de Wit, Ben Forte, DEATHTRAP, Destructive Penguins, Electric Company, Eva van Manen, Foxlane, Gumbo Kings, Hypergoods, Hytes, Lotte Pen, Merijn, NEMSIS, NMBRS, NO WOW, ONEGODLESS, Paterzonen, Real Derek, Robin Kester, RUV, Sarah & Julia, Small Town Bandits, SpeakEasy, Suzy V, Teddy’s Last Ride, The Resurrection, The Vices, Three Little Clouds, Tricklebolt en WIES.

Vanaf 00:30 is Dimi’s de plek waar de afterparty losbarst. Met Three Little Clouds wordt er gedanst tot in de late uurtjes.

Alle concerten zijn gratis toegankelijk!

Over de Popronde

De Popronde is het reizende muziekfestival van Nederland. Vanaf donderdag 12 september tot en met zaterdag 30 november reizen de 144 geselecteerde Poprondebands en acts – de nieuwe generatie popmuzikanten – langs 41 steden door het hele land. Singer/songwriters, rappers, rockers en producers, de Popronde is niet aan een muziekstijl gebonden en alle concerten zijn gratis toegankelijk.

Popronde tourt 10 weken door Nederland. Elke donderdag, vrijdag, zaterdag  en zondag vindt in 4 verschillende steden een Popronde plaats, met elk een unieke programmering. In iedere stad is het centrum het festivalterrein en vormen de vele deelnemende locaties de etalage voor de nieuwe generatie popmuzikanten, die in de voetstappen treden van oud-deelnemers als Kensington, Racoon, De Staat en Dotan.

Kijk voor informatie over de Popronde, de selectie van 2019 en het programma van de steden op www.popronde.nl.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?