Rabobank draagt bij aan projecten in Apeldoorn

Donderdag 24 januari 2013

Door Redactie

Op dinsdag 22 januari hebben zes projecten een bijdrage vanuit het Coöperatiefonds van Rabobank Apeldoorn en Omgeving ontvangen.

Lydia Gerrits-de Jonge, manager Marketing, Communicatie en Coöperatie van de bank heeft de cheques uitgereikt aan: PCBS De Gong en Matengaarde,  Coöperatie deA, Project ‘Kijk daar gaat mijn brein’ van Markant, Stichting Real-X, (H)eerlijk rondje Apeldoorn, en het Animatiefestival van Markant. Deze lokale initiatieven hebben een financiële bijdrage ontvangen van in totaal 37.000 euro.

De initiatieven ontvangen daarmee een steun in de rug om een mooi project te laten slagen.

Rabobank Apeldoorn en Omgeving is een maatschappelijk betrokken bank. Niet alleen voor onze klanten en leden, maar ook voor onze samenleving. Een deel van onze winst stellen wij al 10 jaar beschikbaar aan de lokale samenleving via het Coöperatiefonds. Heeft u of kent u ook een mooi initiatief? Kijkt u op www.apeldoorn.rabobank.nl (onder maatschappelijk betrokken) voor de voorwaarden en dien uw aanvraag in! In juni 2012 komt het bestuur weer bij elkaar om nieuwe aanvragen te beoordelen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!