Regus opent nieuw kantoor aan Rietveld

Dinsdag 5 juni 2012

Door Redactie

Regus & Randy Gasper & Natalie Polman

Gistermiddag is het eerste Reguskantoor in Apeldoorn officieel geopend aan Het Rietveld, vlak naast de Woonboulevard en het bekende kiprestaurant. Regus is een internationaal bedrijf dat kantoor- en vergaderruimtes en flexwerkplekken aanbiedt. Het bedrijf heeft bijna 2.000 kantoren over de hele wereld en is dus nu geland in onze stad.

Algemeen directeur Eduard Schaepman van Regus Nederland was blij “weer terug te zijn”, want hij had van zijn twaalfde tot zijn vijftiende met veel plezier in Apeldoorn gewoond, ging naar het Veluws College en had hier zijn eerste vriendinnetje. Collegeformateur en loco-burgemeester Gerhard Bos opende samen met Schaepman het nieuwe kantoor.

Onder meer Amsterdam en Amersfoort hadden al kantoren. Regus hoopt een glorieuze toekomst in “de twaalfde gemeente” van Apeldoorn, mede omdat het bereik van het kantoor verder reikt dan alleen de stad zelf; ook de Stedendriehoek, waar Zutphen en Deventer onder vallen, behoort tot het werkterrein.

Op dit moment is alleen de begane grond van het pand beschikbaar, mocht het zo goed gaan dat uitbreiding gewenst is, dan zijn de vierde en vijfde verdieping vrij om in gebruik te worden genomen.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?