Apeldoornse Roos en Leon veroveren Nederland met The TeenZ

Donderdag 26 april 2018

Door Redactie

The TeenZ, met twee talenten uit Apeldoorn, timmeren hard aan de weg. Met hun zomerhit ‘Never Nooit Gaan’ veroveren de zeven tieners in korte tijd Nederland. Tjeerd Oosterhuis, de grote man achter Total Touch en Ladies of Soul, gelooft in deze nieuwe popgroep en heeft samen met Allan Eshuijs de nieuwe single geschreven.

De zeven getalenteerde zangers van The TeenZ komen uit heel Nederland, twee van hen komen uit Apeldoorn. Dit zijn Roos van Luijtelaar en Leon Liefers. Deze laatste ken je misschien nog wel van dit artikel.

Voor The Teenz zijn maanden van audities aan vooraf gegaan dat uiteindelijk resulteerde in vijf meisjes en twee jongens, die tussen de veertien en achttien jaar oud zijn. Met hun muziek richten ze zich voornamelijk op tieners en via social media zijn al hun avonturen te volgen.

,,De single ‘Never Nooit Gaan’ gaat over liefde en vertrouwen, iets waar alle tieners mee te maken hebben”, laat de nieuwste popgroep van Nederland weten. ,,En er komt meer. We zijn nog met heel veel liedjes bezig, waarmee we uit gaan komen.”

Het nummer Never Nooit Gaan is te koop en te luisteren op iTunes, Spotify, Deezer, HitsNL en nu (voor de pers) te zien op Youtube.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!