Roots in the Woods festival vindt nieuwe locatie bij Paleis Het Loo

Dinsdag 18 augustus 2020

Door Redactie

Na 10 edities van het herfstfestival Roots in the Woods in het Apeldoornse Beekpark, kondigde de organisatie vorig jaar aan op zoek te zijn naar een nieuwe festivallocatie. Een locatie met mogelijkheden voor een vernieuwde opzet van het festival en ruimte om te kunnen werken aan een programma vol verrassing, verwondering en verbazing. Roots in the Woods en Paleis Het Loo zijn blij te kunnen melden dat de tuinen en het Stallenplein dit jaar de locatie zijn.

Ook al zijn grote mensenmassa’s in het najaar nog uit den boze, beide organisaties willen laten zien wat mogelijk is binnen de geldende maatregelen. Vanwege de Vernieuwing & Verbouwing van Paleis Het Loo, vindt het Roots in the Woods festival dit jaar plaats in het laatste weekend van september, 26 en 27 september, in plaats van medio oktober.

Bezoekers van het festival kunnen tijdens deze editie rekenen op muziek, theater en kinderactiviteiten. Dit jaar staan ook streekproducten en -gerechten volop in de spotlights. Hou de komende weken de websites van Roots in the Woods en Paleis Het Loo in de gaten voor meer informatie over het programma.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!