Help de bevolking van Oekraïne

Rootsriders breken Gigant af

Zaterdag 23 april 2016

Door Peter Vroon

Henk Schrier

Deze editie van de RootsRiders was grandioos. Vorig jaar een weinig gepassioneerd optreden, maar nu volledig tot in de tenen een optreden om je vingers bij af te likken. Gedreven door de frontman die ‘Bob’ had kunnen zijn werden veel Bob Marley-hits gezongen en beleeft.

Het optreden kreeg haast een religies karakter. De devotie en het enthousiasme voor de muziek van Marley is erg groot bij de band en het publiek. Ik heb zelden een Apeldoorns publiek zo uit zijn dak zien gaan als bij dit optreden. Stuk voor stuk sympathieke bandleden gedreven door hun verlangen om ‘Bob’ te eren met zijn muziek.

Rootsriders: jullie hebben mijn hart gestolen. Wat een passie en energie ging er uit van jullie optreden.
Waanzinnig goed en wat een gedrevenheid. Dit smaakt echt naar meer. Over de hele linie een strak optreden. De band werd geplaagd door wat technische problemen, maar daar merkte het publiek weinig van. Het getuigd van een professionele houding van de band. Ze wilden het publiek geven waar het publiek recht op had: Bob Marley en nog eens Bob Marley.

Dames en heren, geweldig waren jullie.

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

1 REACTIE

Jacqueline

Jacqueline 29 april 2016 om 19:42 uur

Wat een onzin dat ze vorig jaar niet gepassioneerd waren. Als er iemand passie heeft zijn de mannen en vrouwen van Rootsriders het wel! Ik zie ze al zeker 3 jaar en ze zijn niet voor niets de beste bob marley tribute band ban de wereld! Ze worden zelfs beter genoemt als de voormalige wailers dussss! Geen onzin meer over ongepassioneerd aub!! Love you rootsriders ❤️❤️

ReagerenLet op: een reactie wordt pas geplaatst na goedkeuring van een beheerder


Elke maandag ons nieuws in de mail?