RTV Apeldoorn doet kijk- en luisteronderzoek

Donderdag 19 november 2015

Door Redactie

Stichting RTV Apeldoorn houdt een groot kijk- en luisteronderzoek en vraagt inwoners van de gemeente Apeldoorn om mee te doen. De enquête is te vinden op Facebook, Twitter en de website van RTV Apeldoorn. Het invullen kan via de smartphone, tablet of computer en kost maar vijf tot tien minuten. Wie meedoet, maakt kans op een taart.

Omdat er geen reguliere kijk- en luistercijfers beschikbaar zijn voor de omroep, die zowel via de ether als de kabel en internet te zien en te horen is, is een onderzoek een welkome manier om zicht te krijgen op de populariteit van diverse programma’s. Hoe meer mensen meedoen, hoe betrouwbaarder de resultaten. Dit helpt de omroep om de kwaliteit en diversiteit van de programma’s nog beter af te stemmen op de wensen van de inwoners van Apeldoorn.

Rechtstreeks naar de enquête:

https://radboudletteren.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_87JAQjpWB6VqSCp

Facebook: https://www.facebook.com/rtvapeldoorn

Twitter: https://twitter.com/rtvapd

Over RTV Apeldoorn

RTV Apeldoorn heeft een informatieve, culturele en educatieve programmering, gericht op de regio. De omroep verzorgt 24 uur per dag, zeven dagen per week programma’s via radio, televisie, kabelkrant en internet. Via tv worden vanaf 18:00 uur ieder uur verschillende programma’s uitgezonden. Buiten de uitzendingen om draait de kabelkrant. De frequenties van radio en televisie zijn te vinden op www.rtv-apeldoorn.nl. De website biedt informatie over de tv- en radioprogramma’s van RTV Apeldoorn. Daarnaast is het mogelijk televisie-uitzendingen terug te kijken en gemiste radioprogramma’s te beluisteren.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!