Sandra van Nieuwland en Judy Blank bij Plato Live

Vrijdag 14 september 2018

Door Redactie

IAMKAT - Human Alien (Sandra van Nieuwland)

Twee liveoptredens op zaterdagmiddag 22 september bij Mansion24 op het Leienplein. Onder de noemer Plato Live treedt om 15.00 uur zangeres Sandra van Nieuwland op, waarna om 16.30 uur singer-songwriter Judy Blank enkele nummers van haar nieuwe album ten gehore brengt in de winkel. De toegang is geheel gratis.

Over Sandra van Nieuwland

Sandra van Nieuwland is een Nederlandse zangeres. Ze verkreeg nationale bekendheid door haar deelname aan het derde seizoen van het televisieprogramma The voice of Holland en heeft diverse albums gemaakt. Haar nieuwe album ‘Human Alien’ is een plaat over identiteit en perceptie. Tijdens het maken van deze plaat op Concerto Records, heeft de zangeres haar eigen tempo aangehouden en gewerkt met mensen met wie het, naar eigen zeggen,  helemaal klikt”.

Over Judy Blank

Singer-songwriter Judy Blank pendelt reeds jarenlang tussen ons kikkerlandje en Nashville, waar zij haar singer-songwriterambities rijkelijk laat vloeien. Voor haar tweede album, ‘Morning Sun’, werkte ze met producer Chris Taylor, die eerder werkte aan albums van Elle King en Miranda Lambert. ‘Morning Sun’ bevat een zwoele collectie Americana-nummers.

36 Months

De winkel pakt tot en met eind oktober uit met diverse activiteiten en events rondom het driejarig bestaan. Op zaterdagmiddag 22 september wordt tevens het werk van 5 fotografen gepresenteerd die meedoen aan Apeldoorn Fotostad.

Meer informatie over de winkel en het programma: mansion24.com

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Concert Evenementen Apeldoorn Muziek

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!