Selectie Alterno Dames 1 krijgt vorm

Maandag 19 mei 2014

Door Redactie

Alterno

Het management van Dames 1 van Alterno meldt dat de selectie voor het volgend seizoen steeds meer vorm begint te krijgen. Naast zes speelsters die deel uitmaakten van het team dat dit seizoen het landskampioenschap binnen wist te halen, kan inmiddels ook de eerste nieuwkomer bekend worden gemaakt.

Van de selectiegroep van vorig jaar is op dit moment overeenstemming bereikt met Lisette Stindt (spelverdeling), Rosita Blomenkamp (libero), Linda te Molder (diagonaal), Marlou Sommer (midden), Kathy Bonsen (passer/loper) en Silke Schuitemaker (eveneens passer/loper).

Daarnaast zijn we verheugd om de komst te kunnen melden van Joanne van der Noord. De 22-jarige spelverdeelster maakte afgelopen seizoen deel uit van de selectie van sv. Dynamo maar zal dus komend seizoen het geel verruilen voor het groen. Naast deze zeven nu vastgelegde speelsters zijn de gesprekken met zowel een aantal speelsters van de selectie van afgelopen seizoen als ook de onderhandelingen met nieuwe speelsters in een vergevorderd stadium. Binnenkort hopen we hier meer mededelingen over te kunnen doen. Eerder konden we u al melden dat Wilfried Groothuis, als opvolger van Ali Moghaddasian, door het bestuur is aangesteld als hoofdtrainer voor het komende seizoen.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?