SeniorWeb op zoek naar PCHulp aan Huis-vrijwilligers

Woensdag 3 augustus 2016

Door ApeldoornPaktaan

SeniorWeb vindt de digitale samenleving een verrijking van het dagelijks leven van senioren. Het is hun missie dat alle senioren digitaal meedoen en digitaal bijblijven. Daarom werkt SeniorWeb samen met 3.000 vrijwilligers, zelf ook senioren, die zij Ambassadeurs noemen

SeniorWeb is per direct op zoek naar vrijwilligers (m/v) (50+) voor de ledendienst PCHulp aan Huis (ca. 2 dagdelen per week) in Apeldoorn.
Als PCHulp aan Huis-vrijwilliger verhelpt u computerproblemen bij SeniorWeb-leden thuis. U verricht hierbij geen reparaties aan apparaten of hardware. Zij zijn op zoek naar vrijwilligers die sterk zijn in het oplossen van computerproblemen én het leuk vinden om mensen te helpen.

U heeft goede kennis van Windows-, Apple- of Androidsystemen of combinaties daarvan. Vooral kennis van Apple is gewenst. U bent representatief, en sociaal en communicatief sterk. U weet vragen zo te stellen, dat u tot de juiste vaststelling van het probleem komt om de juiste hulp te kunnen bieden. Ook bent u geduldig en bereid tot het geven van uitleg bij uw hulp. U speelt daarbij in op het kennisniveau van het SeniorWeb-lid dat u helpt.

Voor meer informatie/aanmelding: Tessa Snippers, pchulp@seniorweb.nl

Deze vrijwilligersvacature wordt u aangeboden door het Verenigingsburo, onderdeel van Stimenz, Brinklaan 268 Apeldoorn.
Kijk voor deze vacature en/of andere vacatures op www.verenigingsburo.nl of bel 055-5270581.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?