Shaolin nu ook in Apeldoorn

Donderdag 18 oktober 2012

Door Redactie

Chinese zelfverdedigings school, Shaolin Kung Fu Instituut “He Yong Gan” opent op 2 november 2012 haar deuren in Apeldoorn.

De Shaolin Monniken zijn bekend van hun krachtige Kungfu die ze ontwikkeld hebben ter zelfverdediging  en voor de verdediging van hun tempel. Nu is het prachtige Shaolin Kung Fu ook in Apeldoorn te leren bij een nieuwe school voor vechtkunst.

Het hoofddoel bij Shaolin Kung Fu instituut “He Yong Gan” is het “Taolu”:  vormen ongewapend en vormen gewapend, maar ook dieren stijlen, dronken stijl en nog veel meer.
Daarnaast zal er aandacht besteedt worden aan Qin Na (toepassingen van technieken), Sanda (sparren), Tai Chi Chuan (interne stijl) en Qi Gong (energie opwekken).

De lessen zullen vanaf vrijdag 2 november starten aan de Mariannalaan 19a (gymzaal zit achter het gebouw Mariannalaan nr 19) lestijden op de vrijdagavond zijn 20:00 – 22:00. Deze Kung Fu lessen zijn voor zowel jong als oud geschikt. Bij deze bent u uitgenodigd voor de openingsavond op vrijdag 2 november, indien u komt neem dan gelijk uw  sportkleding mee.

Voor een ieder die zich op de openingsavond inschrijft voor een lessenpakket van 3 maanden ontvangt meer dan 12% korting op het eerste lesgeld!  Wilt u meer informatie over Shaolin Kung Fu in Apeldoorn bezoekt u dan de website: www.shaolin-vechtkunst.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?