Siza zoekt maatje die van gezelschapsspelletjes houdt

Woensdag 3 maart 2021

Door Apeldoorn Pakt aan

Siza, zorgaanbieder voor kwetsbaren, is voor man van  61 jaar en woonachtig in Apeldoorn, op zoek naar een vrijwilliger die net zo graag als hij een gezelschapsspelletje speelt. Klaverjassen, schaken, Rummikub; hij vindt het allemaal even leuk.

“Hij gaat graag de uitdaging met je aan om je in te maken met een potje Mens Erger Je Niet of dammen”, meldt een woordvoerder van Siza. “Of misschien weet jij nog wel een ander leuk spel dat jij hem kan leren. Natuurlijk mag een lekkere kop koffie hierbij niet missen.”

De woordvoerder vervolgt: “De man heeft Parkinson problemen, maar houdt er wel van om er op uit te gaan. Daarnaast is hij gek op gezelligheid en een praatje maken met iemand. Naast het spelen van een spelletje vind hij het ook heerlijk om een wandeling te maken. Dus misschien kunnen jullie na het spelen van een leuk spel nog even lekker naar buiten om een rondje te lopen samen.”

Tijdsinvestering

De voorkeur gaat uit naar de zaterdag. Het tijdstip bepaal je in overleg met elkaar.

Siza is enorm blij met haar vrijwilligers. Daarom bieden ze jou een mooie kerstattentie, een feestje op zijn tijd, een keurige overeenkomst en natuurlijk reiskostenvergoeding. Per locatie is er een contactpersoon vrijwilligers (CPV), daar kun je terecht met vragen.

Meer informatie vind je op Vrijwillige inzet – Home (sizavrijwilligers.nl) of  mail naar Ingeborg Keereweer vrijwilligeinzet@siza.nl

Deze vrijwilligersvacature word je aangeboden door Apeldoorn Pakt Aan, Brinklaan 268, telnr. 055-5270581. Voor meer vrijwilligersvacatures: www.apeldoornpaktaan.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!