Help de bevolking van Oekraïne

Sjiek de friemel: gala in Tot2021

Zondag 12 juni 2016

Door Redactie

In gebouw Tot2021 op de hoek van de Stationsstraat en Molenstraat Centrum houden ze wel van een feestje. Om dat te onderstrepen trok een aantal ondernemers er afgelopen zaterdag op uit om aandacht te vragen voor een galafeest in Heerlijk Lokaal. Op 1 juli gaat het gebeuren, compleet met rode loper dj en fotograaf.

In de Hoofdstraat trok het stel veel bekijks. Woordvoerder Lelia Tetelepta-Parinussa maakt duidelijk dat het menens is. ,,Het gaat hier echt om een gala. Met een spijkerbroek en een gewoon hemd of t-shirt kom je niet binnen. Het is de bedoeling dat je je chique aankleedt. De heren dus met een mooi jasje en een vlinderstrik, de dames in het lang, al mag een gekleed cocktailjurkje ook. Wij hebben onze bewaking duidelijke instructies hierover meegegeven.’’

Wie geen galajurk heeft, kan tegen een speciaal tarief bij een van de ondernemers in het gebouw – waar ooit de Ambachtsschool/ROC gevestigd was – terecht. Een los kaartje kost 12,50 euro. Daarnaast zijn er arrangementen in combinatie met kleding. Bij de prijs zijn entertainment, een welkomstdrankje en een hapje inbegrepen. Fotograaf Henry Faber is ter plekke aanwezig. De aanvang is om 20.30 uur, een uur na middernacht is het uit met de pret.

Kaarten zijn overdag onder meer bij Heerlijk Lokaal (horeca) in de voorverkoop verkrijgbaar.

Op 20 juni is een speciale verkoopavond van 19 tot 21 uur. Nadere informatie: 06- 40887797.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?