Slapen in de JT Bioscoop nu mogelijk

Zaterdag 31 maart 2012

Door Niels Damstra

APELDOORN – Bioscoop JT Apeldoorn biedt de grootste filmliefhebbers de kans om te overnachten midden in de foyer van de bioscoop. Ter promotie van de film The Best Exotic Marigold Hotel is er een complete hotelkamer ingericht.

Het bed, voorzien van een klamboe, bevindt zich boven een Perzisch tapijt. Verder is er een zithoek, minibar en een LCD TV met DVD speler. De overnachting start met ontvangst met een cocktail en er staat een fles wijn met tapas klaar. In de ochtend wordt een ontbijt aan bed bezorgd.

Bezoekers hebben de mogelijkheid om deze kamer te huren voor een nacht of meerdere nachten. Bij een boeking wordt de kamer afgeschermd voor publiek. Bioscoopmanager Ismail Uysal noemt een overnachting in de bioscoop ,,een unieke ervaring”. ,,Nooit eerder is de gelegenheid geweest om te overnachten op de plek waar veel filmliefhebbers zich thuis voelen”, aldus Uysal. De kamer is te boeken in combinatie met een exclusief all-inclusive arrangement ter waarde van 149 euro voor twee personen. De kamer is inmiddels al twee keer geboekt. Je kunt nog een kleine week terecht, voordat de hotelkamer wordt afgebroken.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Film

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?