Help de bevolking van Oekraïne

Snapshot: IJs en Het Virus

Zondag 5 april 2020

Door Redactie

Er zijn virusdeskundigen die een kop hete thee aanbevelen en een ijsje afraden, maar zo langzamerhand dreigt de leek te stikken in de brij aan informatie. Zeker nu temperaturen stijgen, neemt de ijsverkoop toe. Zolang je het ijsje niet in de ijssalon opeet maar buiten, en een minimumafstand van 1.50 meter in acht neemt, zal niemand je daarop aanspreken.

Tot nu toe zijn er bij ijsverkoper Van Swoll aan de Asseselstraat geen opeen gepakte rijen waargenomen. Er zijn ijssalons die dat niet meer in de hand konden houden en hun deuren hebben gesloten. Andere zijn niet eens opengegaan. IJs en Het Virus, ze staan op gespannen voet.

In deze verwarrende tijden brengt Apeldoorn Direct een reeks met de titel Snapshot. Actuele foto’s met een kort verhaaltje. Net iets meer dan een bijschrift.

Zelf ook opvallende situaties gezien in het kader van de coronacrisis? Stuur ze ons onder dit bericht op Facebook of door te mailen naar redactie@apeldoorndirect.nl. Vertel er wel even bij waar de foto is gemaakt en even 1 of 2 zinnetjes met uitleg van de situatie.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?