Snapshot: licht in de duisternis

Donderdag 23 april 2020

Door Redactie

Casper Buys

Het is al weken stil op het Caterplein. De horeca is dicht en dat betekent ook tijdens de uitgaansavonden een donkere bedoeling. Maar daar heeft Restaurant Le Baffon wat op gevonden. ,,In samenwerking met Konink Etalagepoppen uit Beekbergen hebben we een lichtje laten branden op het Caterplein”, meldt Casper Buys. ,,Het is (pop) stil op het plein met 2 dames dinerend aan het raam bij Restaurant Le Baffon. Door de sluiting van de meeste horeca en diverse andere bedrijfstakken is er een flinke omzetdaling. Het aspergeseizoen en de gezellige terrasjes, met een avondje bioscoop of theater; het wordt door velen gemist. We hopen allen op een goede veilige oplossing waarbij het samenzijn weer mogelijk zal worden.”

In deze verwarrende tijden brengt Apeldoorn Direct een reeks met de titel Snapshot. Actuele foto’s met een kort verhaaltje. Net iets meer dan een bijschrift.

Zelf ook opvallende situaties gezien in het kader van de coronacrisis? Stuur ze ons onder dit bericht op Facebook of door te mailen naar redactie@apeldoorndirect.nl. Vertel er wel even bij waar de foto is gemaakt en even 1 of 2 zinnetjes met uitleg van de situatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!