Snapshot: op ’t randje

Zaterdag 28 maart 2020

Door Redactie

Een drone zal er, zoals aan de kust, niet aan te pas komen. Maar als het even kan wel een handhaver. Want hoewel het Oranjepark (zie afgelopen zondag, 22 maart) geen grotere groepen meer herbergt, is het er nog steeds niet helemaal pluis. Op het randje van het toelaatbare, of soms net erover. Dus is het oppassen. Zeker als de zon schijnt.

In deze verwarrende tijden komt Apeldoorn Direct met een nieuwe reeks die de titel Snapshot meekrijgt. Een actuele foto met een kort verhaaltje. Net iets meer dan een bijschrift. Vandaag, zaterdag 28 maart, de eerste in die serie. We maakten foto’s op verschillende plekken. Want wat doe je op een mooie zaterdag tijdens zo’n crisis. De één wacht buiten op z’n visje, de ander staat in de rij bij de supermarkt en weer een ander haalt even wat verse bloemen…

 

Zelf ook opvallende situaties gezien in het kader van de coronacrisis? Stuur ze ons onder dit bericht op Facebook of door te mailen naar redactie@apeldoorndirect.nl. Vertel er wel even bij waar de foto is gemaakt en even 1 of 2 zinnetjes met uitleg van de situatie.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!