Snapshot: speurtocht

Woensdag 15 april 2020

Door Redactie

Apeldoorn Direct

Het blijft grappig, dat bronzen beeldje van Joost van den Toorn aan de Van Hasseltlaan nabij het Prinsenpark. Naast deze cartoonachtige ridder staat een piepklein kasteeltje. Daar hoef je niets meer aan toe te voegen, zou je denken. Maar een vurige ziel vond het blijkbaar niet genoeg en legde er een en aansteker bij. Het beeldje heeft ook naam: The Holy Grail. Heel wat filmmakers hebben zich over deze speurtocht gebogen. Ook de hedendaagse mens is speurende. Op zoek naar een vaccin tegen Het Virus. Hopelijk gaat dat sneller dan in de tijden van de legendarische koning Arthur.

In deze verwarrende tijden brengt Apeldoorn Direct een reeks met de titel Snapshot. Actuele foto’s met een kort verhaaltje. Net iets meer dan een bijschrift.

Zelf ook opvallende situaties gezien in het kader van de coronacrisis? Stuur ze ons onder dit bericht op Facebook of door te mailen naar redactie@apeldoorndirect.nl. Vertel er wel even bij waar de foto is gemaakt en even 1 of 2 zinnetjes met uitleg van de situatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!