Help de bevolking van Oekraïne

Snapshot: zinnen verzetten

Woensdag 8 april 2020

Door Redactie

Apeldoorn Direct

Wat doe je op een lome lentedag, zo eentje om in te lijsten? Dan ga je naar het water om wat verpozing te zoeken. Dan stap je als Apeldoorner ergens tussen de Deventerbrug en de Freule met je geliefde in een bootje of gooi je met een maatje een hengeltje uit. Het prikkelt ook je fantasie, want zijn het wel 2 geliefden? Dat weet je niet. En zouden die 2 vissertjes vanmiddag nog wat gevangen hebben? Op het moment van het snapshotje in ieder geval nog niet. Ze hadden wel een hele dikke karper gezien, maar die wilde niet bijten. Ach, wat maakt het uit? Even de zinnen verzetten. Daar gaat het om. Het leven is al moeilijk genoeg.

In deze verwarrende tijden brengt Apeldoorn Direct een reeks met de titel Snapshot. Actuele foto’s met een kort verhaaltje. Net iets meer dan een bijschrift.

Zelf ook opvallende situaties gezien in het kader van de coronacrisis? Stuur ze ons onder dit bericht op Facebook of door te mailen naar redactie@apeldoorndirect.nl. Vertel er wel even bij waar de foto is gemaakt en even 1 of 2 zinnetjes met uitleg van de situatie.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?