‘SOAP is de perfecte plek voor teambuilding’

Vrijdag 25 mei 2018

Door Martijn de Frankrijker

Arthur Batenburg

Met de opening van SOAP aan de horizon krijgt Apeldoorn er een fantastische locatie bij voor teambuilding en businessevents, zegt Ingeborg Leerkes, eigenaar van evenementenbureau Buro In! „Voor grote groepen moest je normaal altijd uitwijken naar buiten de stad. SOAP zit midden in Apeldoorn en heeft alle ruimte. Dat is super!” Buro In! en SOAP gaan samenwerken om de zakelijke markt te bedienen van teamuitjes en zakelijke evenementen. Alger van Veldhuizen, eigenaar van SOAP is ook enthousiast: „Zo wordt SOAP voor nog meer groepen aantrekkelijk.” Ook gaat de website van SOAP vandaag, vrijdag 25 mei, live.

SOAP heeft een unieke locatie in Apeldoorn. Niet alleen haar plek op het oude Zwitsalterrein is uniek, maar ook het grote open veld waaraan het ligt en de ruime parkeergelegenheid.„Dat maakt dat SOAP, naast een geweldig restaurant en café, ook top is voor uitjes en zakelijke partijen”, meldt Alger. Hiervoor werken ze dus samen met Ingeborg Leerkes van Buro In! Samen zorgen ze dat SOAP zes dagen in de week gaat bruisen.

„Samen zagen we de kans om bij SOAP ook qua activiteiten echt iets moois neer te zetten, daarvoor is de locatie perfect”, vertelt Leerkes vol enthousiasme „en waar woensdagmiddag, bijvoorbeeld, niet een horecadag bij uitstek is, kun je dan bedrijven iets geweldigs bieden.” De keuze om met Buro In! samen te werken was makkelijk voor Alger. Zo vertelt hij dat ze jarenlange ervaring hebben met teambuilding en energieke arrangementen neer kunnen zetten die écht leuk zijn.

Zo zal bij SOAP onder meer ‘Go Crazy’, ‘Highland Games‘ en ‘Streekbeleving’ aangeboden worden. Waar die eerste gericht is op een „knotsgekke” middag vol teambuilding waarbij 66 opdrachten voltooid moeten worden is ‘Streekbeleving’ een middag van volledig ander kaliber. Leerkes licht toe: „De omgeving van Apeldoorn is prachtig en er zijn veel leveranciers van ons te vinden. Tijdens Streekbeleving gaan teams bij bedrijven zelf langs om bijvoorbeeld de groenten voor een rode bietenburger te halen. Daarna gaan ze die zelf op groot vuur buiten koken. En een goed glas wijn mag niet ontbreken.”

Over de arrangementen die SOAP samen met Buro In! gaat aanbieden is vanaf nu alles te lezen op de nieuwe website van SOAP, die dus vandaag live is gegaan. „Aan zowel SOAP als de website wordt nog steeds gebouwd, maar je mag nu al een kijkje in de keuken hebben.” Zo is Apeldoorn goed voorbereid voor als SOAP op woensdag 30 mei open gaat.

Stadsstrand SOAP opent op woensdag 30 mei haar deuren en is direct Apeldoorns grootste terras met veel zon en veel lekkers. Kijk op de nieuwe website www.soap-apeldoorn.nl voor alle informatie over SOAP en de arrangementen die ze in samenwerking met Buro In! aanbieden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.000 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Horeca SOAP Apeldoorn

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!