Help de bevolking van Oekraïne

Speciale Ladies Only in JT bioscoop

Dinsdag 13 november 2012

Door Redactie

Op woensdag 21 november organiseert JT Apeldoorn weer de speciale Ladies Only Xclusive avond: Een top avondje uit voor de dames. Naast de film wordt er altijd een leuk verrassingsprogramma omheen georganiseerd in samenwerking met diverse gastbedrijven. Deze keer met de film: Alles is Familie

In Alles is familie is iedereen binnen de familie de Roover op een punt in zijn leven beland waarin het maken van cruciale keuzes onvermijdelijk is. Zo wil Winnie een baby, haar man Rutmer wil dichter bij zijn gevoel komen, zijn broer Charlie wil vooral geen verantwoordelijkheid en hun zwager Dick wil zijn overleden vrouw terug. Pater familias Arend wil gelukkig zijn. En zijn vrouw Jeanette wil dat iemand haar wil. Opnieuw een romantische komedie, met andere personages en dezelfde humor. Je kunt niet kiezen wie je ouders zijn. Je kunt wél kiezen hoe je ouder wordt.

Vanaf 18:30 uur kunt u de stands in de foyer bezoeken, rond 19:00 en 20:00 uur zal de film starten. Prijs voor deze Ladies Only is €12.50 p.p.
Reserveren gewenst.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?