StadsAkkers zoekt huishoudelijk medewerkers en buitenwerkers

Woensdag 22 juni 2016

Door ApeldoornPaktaan

Stadsakkers kweekt groente en fruit lekker lokaal in Apeldoorn. Verser kan niet. Maar dat doen ze niet zomaar. Samen met vrijwilligers, uitkeringsgerechtigden en mensen uit zorginstellingen verbouwen ze voedsel op natuurlijke wijze (zonder gifstoffen) en leveren dat aan voedselbanken, restaurants en particulieren die van lekker en gezond eten houden.

StadsAkkers zoekt vrijwilligers die mee willen helpen in de huishouding. De meeste mensen werken in de tuin, maar er zijn ook mensen nodig die zorgen voor de gebouwen en voor de koffiepauzes en de lunches.
Het werk bestaat uit o.a.: verzorgen van de koffie en thee, helpen met de maande- lijkse lunches, boodschappen doen, meehelpen bij bijeenkomsten en afwassen.

Ook zoeken ze vrijwilligers die het leuk vinden om lekker buiten op het land te werken in een tuinderij. Het werk bestaat uit o.a.: aanleggen van plantbedden, zaaien en planten van de verschillende kweekplantjes, krenten, bemesten en schoffelen.
Je kunt bij StadsAkkers veel leren over tuinieren en over kweken. Binnenkort starten ze ook met opleidingen voor een certificaat.

Voor meer informatie/aanmelding: Nobert Keizer, 06-46083374 of per email
info@stadsakkers.nl

Deze vrijwilligersvacature wordt u aangeboden door het Verenigingsburo, onderdeel van Stimenz, Brinklaan 268 Apeldoorn.
Kijk voor deze vacature en/of andere vacatures op www.verenigingsburo.nl of bel 055-5270581.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?