Stadsoase 2020 gaat wél door

Maandag 29 juni 2020

Door Redactie

Archief | Peter Vroon

Na veel berichten over dingen die niet doorgaan, is het tijd voor een bericht over een evenement wat wél doorgaat. De organisatie van de Stadsoase meldt namelijk dat dit zomerevenement op het Van Reekumplein van dit jaar doorgaat.

Dit bericht gaat tegen het bericht in wat de organisatie op 22 april nog op Facebook plaatste. Naar aanleiding van de persconferentie een dag daarvoor moesten ze noodgedwongen besluiten pas weer in de zomer van 2021 een Stadsoase te kunnen houden. Maar nu de nieuwe regels gelden vanaf 1 juli is er meer ruimte om het evenement toch door te laten gaan.

,,Deze zomer geniet je van 1 juli tot en met 27 augustus op het Van Reekumplein van bijna alle vaste StadsOase ingrediënten: zon, drankjes, gezelligheid en goed eten”, meldt de organisatie op Facebook. ,,Om het feest nog groter te maken zijn we dit jaar niet alleen iedere zondag open, maar elke dag dat de zon hard genoeg schijnt. Iedere maandag laten we je weten op welke dagen je die week langs kunt komen voor het ultieme vakantiegevoel in Apeldoorn.”

Elke dag

Niet alleen op zondag dus, zoals je gewend bent van de voorgaande jaren, maar élke dag. De eerste dag dat het evenement open is, is komende woensdag, 1 juli. Vanaf 13.00 uur kan je terecht, tot 23.00 uur. De dag daarna, donderdag 2 juli, en vrijdag 3 juli gelden dezelfde tijden. Zaterdag 4 en zondag 5 juli kunnen bezoekers al naar de Stadsoase vanaf 11.00 uur.

De organisatie laat weten dat ze dit jaar samen gaan werken met lokale ondernemers om ook voor de inwendige mens te zorgen. ,,Zo kan je bijvoorbeeld eten bestellen van Silk Sushi & Asian Dining Apeldoorn en De Pastazaak en haal je een maaltijd af bij Alfredkookt. Ook kan je je eigen borrelplank samenstellen én ben je weer vrij om je eigen vlees-, vis- en vegahappen mee te nemen voor op de bring-your-own BBQ’s.”

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.000 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!