Stichting De Herberg Apeldoorn zoekt twee bestuursleden

Woensdag 12 januari 2022

Door Apeldoorn Pakt aan

Wil jij meedenken en daadwerkelijk iets betekenen voor dak- en thuislozen? De Herberg komt graag met jou in contact. De Herberg (voorheen Stichting Citypastoraat) in Apeldoorn heeft als doel om vanuit een christelijke inspiratie op praktische wijze present te zijn in Apeldoorn ten behoeve van eenieder die daaraan behoefte heeft, in het bijzonder dak- en thuislozen. De stichting realiseert dit doel al ruim veertig jaar door het organiseren van activiteiten en het bieden van voorzieningen in het inloophuis De Herberg in Apeldoorn aan de Deventerstraat 40.

Met het oog op ingrijpende veranderingen in de samenleving heeft het bestuur recent de beleidsnota Visie2025 opgesteld. Onderdeel daarvan is een aantal vernieuwingen in de werkwijze in de komende jaren. Eén van die veranderingen betreft intensivering van de betrokkenheid van bestuursleden bij het werk van De Herberg. Door meer mee te denken en ondersteunen van de beroepskracht/algemeen coördinator op een aantal specifieke aandachtvelden. In dat verband is ook gekozen voor de uitbreiding van het aantal bestuursleden van vijf naar zeven en een verdere versterking van de deskundigheid in het bestuur op het gebied van communicatie en fondsenwerving.

Wat breng je mee

Van bestuursleden wordt, behalve affiniteit met het werk van De Herberg, de bereidheid verwacht om zo’n tien keer per jaar te vergaderen en zich daarnaast actief in te zetten voor specifieke activiteiten.

Tijdsbesteding

Een gemiddelde tijdsbesteding van 2 uur per week

Informatie

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie over deze vacature? Aanmelden via Apeldoorn Pakt Aan, of neem contact op met René Wingelaar, voorzitter. Tel. 06 536 75 053 of voorzitter@deherberg-apeldoorn.nl

Deze vrijwilligersvacature word je aangeboden door Apeldoorn Pakt Aan, Prins Willem-Alexanderlaan 1419, telefoonnummer: 055-5270581.
Voor meer vrijwilligersvacatures: www.apeldoornpaktaan.nl 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!