Stichting Nusantara zoekt een sociale levensgenieter

Woensdag 16 februari 2022

Door Apeldoorn Pakt aan

Voor de actieve (Indische) bewoners zoekt Stichting Nusantara een vrijwillige levensgenieter om samen er heerlijk op uit te gaan.

Wat breng je mee?

Vind jij het leuk om samen er op uit te gaan? Of in goed gezelschap een terrasje te pakken? Misschien juist lekker inspiratie opdoen in de Intratuin of juist het bos? Ben je daarnaast in het bezit van een rijbewijs én nette (rolstoel)ruime auto? Dan ben jij de aangewezen match voor onze actieve (Nederlands-)Indische bewoners die er ook heel graag samen op uit gaan!

Vooral na maanden van corona lockdown waarbij de muren op ons af komen, is een uitje naar bijvoorbeeld de stad een verademing. Als je toch al boodschappen moet doen, neem jij één van de bewoners dan mee? Reageer snel op deze vacature en ga langs om de (Indische) sfeer te proeven van Rumah Saya (‘mijn huis’).

Stichting Nusantara

Nusantara staat voor cultuursensitieve ouderenzorg. Ze organiseren zorg vanuit het besef dat mensen onderdeel zijn van een groep met een gemeenschappelijke cultuur en geschiedenis. Zij zijn expert in het vertalen van inzicht hierin naar zo goed mogelijke persoonsgerichte zorg.

Informatie

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie over deze vacature? Kijk op: Apeldoorn Pakt Aan 

Deze vrijwilligersvacature word je aangeboden door Apeldoorn Pakt Aan, Prins Willem-Alexanderlaan 1419, telefoonnummer: 055-5270581.

Voor meer vrijwilligersvacatures: www.apeldoornpaktaan.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!