Help de bevolking van Oekraïne

Stichting Paardrijden Gehandicapten zoekt nieuwe penningmeester

Woensdag 21 oktober 2020

Door Apeldoorn Pakt aan

Stichting Paardrijden Gehandicapten Apeldoorn (SPG) biedt speciale ruiters de mogelijkheid om paard te rijden. Voor hen is het een unieke ervaring om op deze manier met hun sport bezig te zijn. Waar het voor de een vooral om gezelligheid, het contact met het paard en de vrijwilliger gaat, is het voor de ander een hele fijne manier van fysiotherapie. Onze vrijwilligers zijn van onschatbare waarde voor de ruiters. Voor de functie van penningmeester zoekt SPG een nieuwe vrijwilliger.

“Ben je op zoek naar een interessante en leuke  vrijwilligersfunctie met als beloning dankbaarheid van mensen die zonder de SPG niet tot paardrijden zouden komen, maar voor wie het wel veel betekent? Dan ben je meer dan welkom”, zegt het bestuur. “Je hoeft als vrijwilliger niet bezig te zijn met het paardrijden. Het is wel fijn als je  zo nu en dan komt kijken om contact te houden. Het bestuur vergadert ongeveer 7 keer per jaar, dit gebeurd roulerend bij een van de bestuursleden thuis.”

Het bestuur bestaat verder uit een secretaris en een coördinator paardrijden. De positie van voorzitter is ook nog vacant. Voor alle vrijwilligers bieden ze een aantal keer per jaar activiteiten aan om hen te bedanken.

Vragen?

Indien je vragen hebt, neem dan contact op met de huidige penningmeester via penningmeester@spgapeldoorn.nl 
Deze vrijwilligersvacature word je aangeboden door Apeldoorn Pakt Aan, Brinklaan 268, telnr. 055-5270581. Voor meer vrijwilligersvacatures: www.apeldoornpaktaan.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?