Help de bevolking van Oekraïne

Stichting Samenspraak zoekt secretaris

Woensdag 23 december 2020

Door Apeldoorn Pakt aan

Stichting Samenspraak Apeldoorn wil discriminatie, uitsluiting en polarisatie tegengaan. Samenspraak bestaat uit een groep enthousiaste vrijwilligers die Apeldoorners dichter bij elkaar willen brengen. Zij zijn op zoek naar een secretaris met passie voor verbinden, samenwerken, luisteren en het tegengaan van discriminatie en uitsluiting.

Wat ga je doen?

  • Beoordelen of  ontvangen van stukken die onder de aandacht van het bestuur gebracht moeten worden
  • Relevante informatie verzamelen, ordenen en beheren in een toegankelijk archief
  • Samen met de voorzitter de agenda voorbereiden het beleidsplan en jaarverslag opstellen
  • Het projectbureau ondersteunen bij het opstellen van contracten

Wat bieden zij?

Een zinvolle en afwisselende taak die van belang is voor Apeldoorn en gewaardeerd wordt door de gemeentelijke overheid, leuke contacten met boeiende mensen en een mooie aanvulling voor je CV en een vergoeding van je (eventuele) onkosten.

Reageren

Heb je leidinggevende capaciteiten, bestuurlijke ervaring, kennis van en affiniteit met de organisatie en ben je een teamspeler? Ga dan voor meer informatie over deze vacature naar Apeldoorn Pakt Aan of neem contact met voorzitter Kirsten Regtop: kirsten.regtop@samenspraakapeldoorn.nl.
Deze vrijwilligersvacature word je aangeboden door Apeldoorn Pakt Aan, Brinklaan 268, telnr. 055-5270581. Voor meer vrijwilligersvacatures: www.apeldoornpaktaan.nl

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

Elke maandag ons nieuws in de mail?