Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes zoekt fondsenwerver

Woensdag 25 november 2020

Door Apeldoorn Pakt aan

Heb jij ervaring met fondsenwerven en vind je dat kinderen in armoede ook een leuke verjaardag verdienen? Word dan vrijwillig fondsenwerver voor Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes.

De stichting zoekt iemand die bekend is met het aanvragen van fondsen en iemand die het een uitdaging vindt om zich hiervoor in te zetten. Zij zien fondsenwerving breed. Dus niet alleen het aanvragen van fondsen maar ook het netwerken bij onder meer bedrijven en businessclubs. Vooral fondsenwervende evenementen leveren veel op: plezier en geld. Er zijn vele manieren om de fondsenwerving te activeren. Zij zijn benieuwd naar jouw ideeën en resultaten.

Onvergetelijk

Wat ze je bieden? Een blij gevoel! Als ze door jouw inzet nog meer kinderen in armoede een onvergetelijke verjaardag kunnen bieden, dan ben jij hun feesttopper. Het aantal uren is in overleg. Elk uurtje is meegenomen. Vrijwillig is echter niet vrijblijvend. Ze willen wel op je kunnen rekenen.

Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes

Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes is een in Apeldoorn gevestigde stichting die landelijk opereert. Door hun tussenkomst kunnen kinderen die in armoede opgroeien tóch met hun vriendjes/vriendinnetjes een kinderfeestje vieren voor hun verjaardag. In elke basisschoolklas zitten gemiddeld 3 kinderen die in armoede opgroeien. Zij willen deze kinderen zonder buikpijn naar hun verjaardag toe laten leven. Je verjaardag moet de mooiste dag van het jaar zijn.
Kijk maar eens op www.uitgesteldekinderfeestjes.nl voor meer info en hun resultaten.

Voor meer informatie/aanmelding kun je contact opnemen met: Renée Kranenberg. renee@uitgesteldekinderfeestjes.nl

Deze vrijwilligersvacature word je aangeboden door Apeldoorn Pakt Aan, Brinklaan 268, telnr. 055-5270581. Voor meer vrijwilligersvacatures: www.apeldoornpaktaan.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.000 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!