Help de bevolking van Oekraïne

Stimenz maakt eerste winnaar 30-dagen Fotochallenge-Apeldoorn bekend

Donderdag 11 juni 2020

Door Redactie

Eigen foto

Stimenz houdt deze maand een wedstrijd voor wie het binnen zitten zat is en zin heeft er actief op uit te gaan: de de 30 dagen Fotochallenge-Apeldoorn. De winnende foto van de eerste week van de Fotochallenge-Apeldoorn is gemaakt door Arian Wilzing. Het commentaar van de jury: ,,Een creatieve foto met een typisch Hollandse sfeer en op het juiste moment afgedrukt.”

In de eerste week van de challenge ontving de jury maar liefst 141 inzendingen. Inmiddels stromen de foto’s voor de tweede week al weer binnen. Zowel van nieuwe inzenders, als van mensen die de challenge zijn aangegaan en er opnieuw op uit trekken.

De jury wordt gevormd door 4 Apeldoornse vrijwilligers: Fons Nolte, Sanne Jans, Robert Germeraad en Ron Floor. Voor hen ligt er wekelijks een flinke taak die ze met veel enthousiasme hebben opgepakt. Iedereen kan meedoen met de fotochallenge, jong en oud, elke dag weer. Alle informatie over de spelregels, de jurering en de thema’s per dag staan op https://stimenz.nl/fotochallenge-apeldoorn/

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?