Help de bevolking van Oekraïne

Stralen als magisch middelpunt!

Donderdag 16 oktober 2014

Door ApeldoornPaktaan

Een aantal trainingen van de Bestuurdersacademie zijn weer van start gegaan. Ervaren trainers als Christel van Reekum (bestuurssecretaris van diverse (sport)verenigingen en stichtingen) en Wim Tamboer (oud-secretaris en teammanager CSV Apeldoorn) gaan interactief aan de slag met een groep (potentiële) bestuurders.

Er zijn nog enkele plaatsen vrij voor de training Secretaris van de Bestuurdersacademie, die op 30 oktober a.s. van start gaat en uit drie bijeenkomsten bestaat. De training Secretaris vindt plaats op de accommodatie van voetbalvereniging CSV Apeldoorn.

De Bestuurdersacademie is een door het Verenigingsburo en de Sportraad Apeldoorn geïnitieerd initiatief. De bestuurdersacademie is voor alle leden van verenigingen en stichtingen die zich willen oriënteren op bestuurs- en vrijwilligersfuncties, maar ook voor vrijwilligers die al actief zijn en zich meer willen bekwamen in hun functie. De trainingen worden gegeven door trainers die zowel in het bedrijfsleven als de publieke sector, beroepshalve en als vrijwilliger, hun sporen hebben verdiend. Dit doen ze allemaal in het kader van maatschappelijk betrokken ondernemen.

Hebt u bijvoorbeeld ambities om een secretarisfunctie te vervullen, maar houdt gebrek aan ervaring u tegen om dat in uw omgeving kenbaar te maken? De training secretaris: “Stralen als magisch middelpunt!” kan net dat steuntje in de rug geven om uw vaardigheden en kennis te vergroten.

Naast de training Secretaris biedt de Bestuurdersacademie een diversiteit van andere trainingen aan, zoals de training Penningmeester, training Vrijwilligersbeleid, training Presenteren enz. Meer informatie over deze trainingen is terug te vinden op onderstaande website.

U kunt zich aanmelden voor de training Secretaris via de website: www.vrijwilligersacademieveluwe.nl

De Bestuurdersacademie heeft geen commercieel belang en is voor alle inwoners van de gemeente.

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?