Struinen op drukke kofferbakverkoop

Zaterdag 13 juli 2019

Door Peter Vroon

De echte fanatieke kopers waren er vanmorgen, zaterdag 13 juli, alweer vroeg bij tijdens de tweede Kofferbakverkoop van dit seizoen. Langs het Kanaal Zuid struinden zij de verkoopplaatsen af, op zoek naar net die ene cd, dat ene hobbelpaard of die paar goedkope shirtjes.

Flink wat bezoekers gingen met handen vol of tassen vol naar huis, de ander vertrok met een paar dingetjes. Ook deze tweede zaterdag waren de 250 grondplekken weer helemaal uitverkocht, net als vorige week. Ook voor volgende week, zaterdag 20 juli, is alles uitverkocht. Die week daarop, zaterdag 27 juli, zijn er nog enkele grondplaatsen aan de kanaalkant. Reserveren kan hier.

Gelukkig voor de bezoekers was er van de eikenprocessierups, waarover we onlangs een artikel schreven, niks meer te merken. Een vrijwilliger van de organisatie meldt dat vlak voor aanvang van de eerste kofferbakverkoop de rupsen zijn weggehaald door de gemeente, zoals ook te lezen op de website van de kofferbakverkoop. ,,En door de regen spoelen de laatste haartjes nu ook weg”, meldt hij.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?