Succesvol en bijzonder Roparun Benefiet Concert

Woensdag 9 mei 2012

Door 21018dagen

Op vrijdagavond 20 april 2012 heeft er in de Popzaal van de Gigant in Apeldoorn een Benefiet Concert ten goede van team 288  (21018dagen) van de stichting Roparun plaats gevonden.

De bands The Steel Breeze, Pink Floyd Tributeband, Meneer van Zanten en DJ Funky Feike hebben op deze avond een super bijdrage geleverd. In totaal zijn er 323 kaarten verkocht en in de pauze is een bijzonder impressiefilm gepresenteerd. Mocht je de film ook willen zien, klik hier. In de pauze zijn ook er door de teamleden nog loten verkocht. In korte tijd is er nog eens € 1049,40 euro opgehaald. De eerste indicatie van opbrengst is € 4500,-!

De prijzen waren mogelijk gemaakt door Fasna Ballooning, 100%voetbal, Restaurant Jules Verne/Rontgen/La Niche, De Veluwese Stoomtrein Maatschappij en de ontbijtservice in Vaassen, fotograaf Arnold Koetsier en fotograaf Taco Elburg.

De opbrengst zal aan de stichting Roparun, onderdeel palliatieve zorg gedoneerd worden. Tijdens de avond zijn ook mooie foto’s gemaakt en onder andere door Peter Vroon.

De aanwezigen willen wij nogmaals via deze weg bedanken voor het tot een succes maken van het Roparun Benefiet Concert. Zonder jullie steun kunnen wij ook de zieke mensen niet helpen en “Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

Nu gaan wij als team de laatste voorbereidingen treffen voor de Roparun. Houd de website goed in de gaten. We zijn nog aan het kijken of we live tijdens de roparun verslagen en foto’s op de website kunnen publiceren.

Sportieve en vriendelijke groet,

Alle teamleden van 21018dagen

www.21018dagen.nl
Twitter: 21018dagen

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?