SV Dynamo blij met komst Chinese teams naar het Internationaal Jeugdtoernooi

Vrijdag 29 november 2013

Door DraismaDynamo

Op 27, 28 en 29 december organiseert volleybalvereniging SV Dynamo Apeldoorn het 21e Internationaal Jeugdtoernooi. Bijna 50 jeugdteams uit België, Frankrijk, Spanje, Denemarken, Duitsland en Nederland komen naar Apeldoorn om hun krachten te meten met internationale tegenstanders. Kende het toernooi de laatste jaren vooral Europese deelnemers, dan komt daar nu verandering in. Grote verrassing dit jaar is de komst van twee Chinese meisjes teams. Zij hebben laten weten dat de visa zijn geregeld en het vliegtuig naar Amsterdam is geboekt.

Het Internationaal Jeugdtoernooi van SV Dynamo vindt jaarlijks plaats op 27, 28 en 29 december. Drie dagen lang spelen zo’n 500 volleyballers uit binnen- en buitenland wedstrijden op topniveau in het Omnisport en de WSV-hal (van 11.00 tot 22.00 uur, toegang gratis). Het toernooi wordt gezien als een ideale voorbereiding op de Nationale Open Jeugd Kampioenschappen (NK jeugdvolleybal). Aan het toernooi doen jongens en meisjes teams mee uit de A-, B-, en C-jeugd (12 t/m 18 jaar). Bij de meisjes is het toernooi volledig volgeboekt, bij jongens B en C zijn nog een paar plekjes beschikbaar.

De organisatie is blij dat het ook dit jaar weer kan rekenen op steun van Hostel Stayokay Apeldoorn. Een groot deel van de spelers en speelsters overnacht in deze prachtige accommodatie. Omdat het aantal bedden bij Stayokay niet toereikend is, slapen er ook teams in de Welgelegenhal en het mooi gelegen Woldhuis.

>Kijk voor meer informatie op de SV Dynamo-site of stuur een mail naar jeugdtoernooi@svdynamo.nl.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.000 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!