Help de bevolking van Oekraïne

Technoparty NACHTZAKEN in Gigant gaat verder!

Zaterdag 14 maart 2015

Door Redactie

Zaterdagnacht 21 maart zal Gigant wederom het epicentrum vormen voor het hippe technofeest Nachtzaken. De Kraamkamer, Gigant’s kweekvijver voor nieuwe uitgaansconcepten, programmeert dan de tweede editie van deze spraakmakende techno en techhouse avond in het café. De avond wordt gedraaid door de Apeldoornse DJ/producer Yves Eaux. Nachtzaken zal starten om middernacht en de toegang is gratis.

De Apeldoornse DJ/Producer Yves Eaux, die al wereldwijd als headliner heeft mogen draaien, scoort momenteel internationale airplay op de trendy dance radio stations. Samen met vocalist Collin, bekend van The Voice, nam hij een techhouse bewerking van John Legend’s wereldhit Ordinary People op. Deze viel zo goed in de smaak bij Legend dat hij Yves Eaux groen licht gaf voor een officiële release.

Apeldoorn is gek op techno

“Tijdens de eerste editie van Nachtzaken eind vorig jaar hebben we leuke reacties gekregen. Mensen kwamen echt voor de muziek en maakten er een gezellige avond van. Dit motiveert als DJ om nog een flinke stap verder te gaan. Als DJ probeer je een verhaal te vertellen. Je muziek zo te mixen dat je het publiek meeneemt op een denkbeeldige reis. Laat je niets wijsmaken, Apeldoorn is gek op techno en techhouse. Ik kan hier met gemak een set draaien die ik ook in Berlijn, Miami of Moskou zou doen.” aldus een tevreden Yves Eaux.

Bezoekers uit het hele land

De aantrekkingskracht van de Nachtzaken DJ’s reikt verder dan alleen onze regio. Zo waren er liefhebbers uit Utrecht, Den Bosch en Den Haag op de party afgekomen en zelfs een groepje uit Zuid Limburg.

Zaterdag 21 maart zal de binnenstad vanaf middernacht weer flink staan schudden. De Kraamkamer invites Nachtzaken. Deze editie zal Yves Eaux een extended solo-set draaien. De party begint middernacht in het Gigant Cafe en de entree is gratis. Meer informatie vind je op www.facebook.com/nachtzaken.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?