Teuge Runs 4 life: doe jij ook mee?

Maandag 7 december 2015

Door Redactie

In samenwerking met Algemeen Belang Teuge, AV 34 en Ontbijthotel De Slaapfabriek wordt Teuge runs 4 Life georganiseerd. Deze jaarlijks terugkerende sponsorloop (dit jaar voor Teuge, volgend jaar een ander goed doel) wordt op zondag 10 januari gehouden. Op die dag zijn er 4 afstanden te lopen: 500 m, 1km, 5km en 10 km. Het is ook mogelijk om gewoon mee te lopen en ter plaatse zelf een bedrag wat u kunt missen te doneren. De start is bij restaurant Take off Teuge, direct aan de landingsbaan, zo kunt u heerlijk nog een kopje koffie drinken voordat u gaat starten. Waarom een moestuin voor Teuge? Ouderen en kinderen staan centraal voor het dorp Teuge. Zij verdienen het om dit jaar in het zonnetje gezet te worden. De kinderen van basisschool de Zaaier en de ouderen zullen hier samen enorm veel plezier aan beleven. Deze moestuin wordt gebruikt in het kader van het project koken met ouderen… Samen met u proberen we zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de nieuwe moestuin in Teuge.

TWEEDE WEEKEND VAN JANUARI

Noteer vanaf nu elk jaar de 2e zondag van januari alvast in je agenda. Jaarlijks wordt deze sponsorloop georganiseerd. Met als doel elk jaar een goed doel, wat wordt het volgende jaar? Laat u het ons gerust weten! Daarnaast biedt het ook nog eens een uitstekende voorbereiding voor de Midwinter Marathon in Apeldoorn in februari.

HET PROGRAMMA
11:00 uur start 500 meter jeugd t/m 14 jaar
11:15 uur start 1 km jeugd t/m 14 jaar
11:30 uur prijsuitreiking jeugd
11:45 uur start 5km dames en heren
12:15 uur start 10km dames en heren
13:30 uur prijsuitreiking dames en heren (5/10km)
  

Noteer de datum in je agenda en doe vooral mee. U kunt zich vooraf inschrijven via: www.inschrijven.nl , zoek op teuge en u ziet Teuge Runs 4 Life. De start is bij restaurant Take Off in Teuge.

We hopen op een sportieve, gezellige dag!

Meer info? TR4L@teuge.eu of bel 06-46597226

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!