Help de bevolking van Oekraïne

The Mutes winnen 11e Plugged

Zaterdag 15 oktober 2011

Door Stadsmens

Tijdens de 11e editie van bandcompetitie Plugged! in Gigant heeft de band The Mutes gewonnen. Als favoriet van de jury bestaande uit Reinier Groenendijk, Peter Vroon, Lonneke Scholten en Siebe Palmen gaan zij er met de volgende prijzen vandoor: Interview + foto in De Stentor, interview + foto in ApeldoornExtra, een fotoshoot door jurylid en fotograaf Peter Vroon, een verzorgd diner bij restaurant Jean Pierre Gezellig Eten en Drinken aan de van Kinsbergenstraat, een interview bij Radio Apeldoorn en natuurlijk zullen zij traditioneel mogen spelen tijdens het voorprogramma van de eerstvolgende en twaalfde editie van Plugged! in Gigant.

Presentator Benjamin Kuijpers maakte zijn debuut en deed het fantastisch.

De jury gaf de deelnemende bands feedback, complimenten en opbouwende kritiek. Vooral de muzikaliteit van The Mutes gaf voor de jury de doorslag om deband tot winnaars uit te roepen. De avond werd geopend door wethouder Nathan Stukker van de Gemeente Apeldoorn, DJ Peter van de Kink zorgde voor de muziek en Ben van Essen, winnaar van de 10e editie van Plugged, stond in het voorprogramma.

De popzaal van Gigant was gezellig druk en er was zoals gebruikelijk een gemoedelijke sfeer. De organisatie is wederom dik tevreden! De volgende editie van de Apeldoornse bandcompetitie Plugged staat hoogstwaarschijnlijk gepland voor maart 2012. (foto: Peter Vroon)

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?