Theaterweekend Orpheus: vaste Orpheusgasten geven tickets aan de Voedselbank

Woensdag 23 november 2016

Door Redactie

Theater Orpheus

Voor de tweede keer wordt op 20, 21 en 22 januari 2017 in Nederland het Bank Giro Loterij Theaterweekend georganiseerd. Ook Theater Orpheus doet mee aan dit Theaterweekend, dat als doel heeft om zo veel mogelijk mensen kennis te laten maken met theater. Daarom zijn in dit weekend de ticketprijzen zeer laag en organiseert Orpheus een open huis voor iedereen die een kijkje achter de schermen wil nemen.

Theater Orpheus heeft in dit theaterweekend een gevarieerd en ontzettend leuk programma voor jong en oud. Vrijdag is het muziekavond met twee bijzondere muzikale shows, en zaterdagavond zijn er twee verschillende cabaretvoorstellingen te bezoeken. Tickets voor de voorstellingen op vrijdag en zaterdag kosten 10 euro. Op zondag is het familiedag met drie leuke kindervoorstellingen (3+ en 7+), die voor 7,50 euro te bezoeken zijn. Om welke voorstellingen het gaat is nu nog geheim, maar er zijn al wel ‘secret tickets’ te bestellen. Het volledige programma wordt bekend gemaakt op 20 december via orpheus.nl.

Open huis
Speciaal voor deze gelegenheid gaan de deuren van Theater Orpheus op zaterdag 21 januari open en onthult het Orpheus-team alle geheimen van het theater. Geïnteresseerden krijgen een rondleiding door het theater: zij nemen een kijkje achter de schermen, staan even op het podium en bezoeken als een echte artiest de artiestenfoyer. De rondleidingen zijn kosteloos en aanmelden kan via de speciale website: orpheus.nl.

Tickets voor de voedselbank
Theater Orpheus biedt daarnaast de mogelijkheid aan de vaste theatergasten om tickets te doneren aan mensen die zich moeilijk een theaterbezoek kunnen veroorloven. Zij kunnen kinderen en volwassenen die gebruik maken van de Voedselbank een ticket voor één van de voorstellingen in het theaterweekend cadeau doen. Meer informatie hierover is te vinden op orpheus.nl.

Op 20 december wordt het precieze programma van het Bank Giro Loterij Theaterweekend in Theater Orpheus bekendgemaakt. Vanaf heden kan het publiek al wel ‘secret tickets’ kopen via orpheus.nl. Op deze pagina worden ook al een aantal hints gegeven over de voorstellingen. Meer informatie over het doneren van de tickets aan de Voedselbank is ook te vinden op deze website.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!