Theehuis in Stadspark Berg en Bos nu officiële trouwlocatie

Vrijdag 9 juni 2017

Door Redactie

Accres

Het Theehuis in Stadspark Berg en Bos is aangewezen als een officiële trouwlocatie. Het Theehuis is een unieke locatie voor trouwerijen met aansluitend een mooie fotoreportage in het Stadspark. Ondertussen genieten familie en vrienden genieten van een hapje en een drankje.

Op 25 april opende wethouder Mark Sandmann het Theehuis in Stadspark Berg en Bos. De afgelopen maanden is het Theehuis gerenoveerd. Net als bij de bouw is ook voor de renovatie gebruik gemaakt van gekapt hout uit Apeldoornse bossen. Het Theehuis, gebouwd in 1952 voor het Apeldoorns Bloemenfestijn, is een beeldbepalend gebouw met cultuurhistorische waarde. Het past in het cultuurhistorisch beleid van de gemeente om waardevol erfgoed uit de periode 1940-1970 te behouden voor de stad.

Reserveren
Het Theehuis is klaar voor de toekomst. In het Theehuis is het mogelijk om activiteiten die de verschillende functies van het park versterken en daarmee bijdragen aan de levendigheid van het park te organiseren. Het Theehuis is te reserveren via: bergenbosapeldoorn.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?