Help de bevolking van Oekraïne

156 deals tijdens tiende editie Beursvloer

Vrijdag 21 november 2014

Door Redactie

© Roelof Rump

Bedrijven en organisaties konden opnieuw veel voor elkaar betekenen tijdens de Beursvloer. Op 19 november 2014 vormde het Apeldoorns stadhuis het decor voor de tiende editie van de Beursvloer Apeldoorn. Lokale bedrijven die iets voor de samenleving willen betekenen en lokale maatschappelijke organisaties die wel wat hulp kunnen gebruiken, sloten hun deals tijdens dit jaarlijks terugkerende event. Een prachtig resultaat van156 matches! Bovendien zijn vijf organisaties blij gemaakt met een extra bijzonder aanbod.

Wethouder Olaf Prinsen gaf rond vijf uur ’s middags door een gongslag het startsein. Om half zeven sloot de Beursvloer en zijn de behaalde resultaten door presentator Peter Vader bekend gemaakt. In de tussenliggende tijd zijn vraag en aanbod op gebied van kennis, diensten of goederen bij elkaar gebracht. De portemonnees bleven gesloten als gebruikelijk. Binnen een paar minuten waren de eerste matches al gemaakt!

Alle afspraken zijn ter plekke vastgelegd door organisator Present Apeldoorn. Dit maakt het mogelijk de afspraken te monitoren in het belang van beide partijen. Voor de vijf extra bijzondere aanbiedingen konden verenigingen en stichtingen meedingen door zich kort te presenteren voor de bedrijven die een super aanbieding deden. Dit jaar waren dat KPMG, bosworX ICT, Wagenplan Autolease van Centraal Beheer Achmea, Arquero en Blinq Carwash.

 

Apeldoorn Direct was aanwezig op de beursvloer om te onderzoeken welke deals er zijn gesloten. De video verschijnt binnenkort.

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?