Troep op zolder? Stuur je kinderen naar de markt!

Dinsdag 23 juli 2013

Door Niels Damstra

Het is vakantie, dus misschien wordt het eens tijd om thuis de bende op te ruimen. Volle zolders, met troep waar je voor het gevoel nooit meer van afkomt. Je kunt natuurlijk het grofvuil bellen om de zooi op te laten halen, maar dan ben je zo door je kilo’s heen.

Mogelijk is hier een oplossing voor. Als je kinderen hebt die niet ouder zijn dan 14 jaar, stuur ze dan gewoon naar de markt. Tot eind augustus kunnen de kinderen iedere maandag gratis een plekje krijgen op de reguliere maandagmarkt op het Marktplein in Apeldoorn. De markt duurt van 9.00 tot 15.00 uur en er zijn 30 plaatsen beschikbaar. Om hiervoor in aanmerking te komen moet je een kaartje halen bij de marktmeester in het torentje bij het stadhuis. Dit kan op zaterdag tussen 10.00 en 11.00 uur en op maandag tussen 14.00 en 15.00 uur. En het mooiste is, het is helemaal gratis!

Keten je kind vast aan de grond, met alle zooi van zolder, en ga zelf lekker op het terras zitten met een verkoelend drankje. Maak hier gebruik van, het is immers maar één keer per jaar zomervakantie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!