Help de bevolking van Oekraïne

Tuinconcerten in plaats van zondagmiddagconcerten

Vrijdag 7 augustus 2020

Door Redactie

Geen Muziektent concerten in het Oranjepark op de zondagmiddagen in 2020, maar dineren onder muzikale begeleiding op een locatie van bedrijventerrein Stadshoudersmolen. Vanaf komende zondag, 9 augustus, organiseren Ton en Cobi van Laarhoven in samenwerking met Stichting Muziektent Apeldoorn kleinschalige tuinconcerten.

In een industriële omgeving, aan de Lage Brink 92, treedt op 9 augustus de Internationale artiest Andy Buitenhuis uit Apeldoorn Zuid op. Op 16 augustus zijn de mannen van de Bluezzfighters aan de beurt. Bij voldoende belangstelling zijn ook 23 en 30 augustus gereserveerd, met optredens van andere artiesten.

Compleet verzorgde middag

De tuinconcerten starten vanaf 14.30 uur. Bij binnenkomst ontvang je een kop koffie met wat lekkers, enkele consumptie munten voor een drankje en tussendoor wat bittergarnituur. Aan het eind van de middag staat er een buffet klaar. De totale middag kost €24,50.

Wel moet je vooraf even reserveren, want vol is vol. Tijdens de tuinconcerten worden de corona-maatregelen nageleefd. Zo zijn er uitsluitend zitplaatsen. Bij slecht weer of onvoldoende belangstelling houd de organisatie het recht voor om de middag te annuleren.

Reserveren of meer informatie? Ga naar www.vanlaarhovencatering.nl.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?