Twitter mee op het stadsfeest in Gigant

Donderdag 6 januari 2011

Door Marije de Graaf

Onlangs vermeldde een artikel in de Volkskrant dat Apeldoorners door de bank genomen de gelukkigste stedelingen van Nederland zijn. Bos en hei om de hoek en blijkbaar besmettelijk gelukkige andere Apeldoorners waren daarvoor de voornaamste aanleiding.

Het thema van het tweede Apeldoorns Stadsfeest dat Gigant morgen organiseert is desondanks in ‘nouveau pauvre’ sferen. Het verwijst op een speelse manier naar de nog niet voor iedereen even (financieel) rooskleurige tijden, ook die van de culturele sector. Gigant wil met dit thema als basis een lowbudget feest organiseren met maximaal effect! Het ziet ernaar uit dat dat wel snor zit. Kijk daarvoor ook vooral even hier naar het programma.

Hoe zou jij momenteel het ‘nouveau pauvre’ (i.t.t. nouveau riche zullen we maar zeggen) naar je eigen situatie vertalen? En wat zijn jouw creatieve oplossingen daarvoor? Verwacht je dat de politici die morgen hun ideeën hierover gaan presenteren tijdens de Raad van Fortuin er nog iets interessants over te melden hebben?

Laat het hier van je horen en/of twitter alvast mee door de volgende hashtag te gebruiken: #stadsfeest

Morgen tijdens het feest kan je ook in de foyer (die avond beter bekend als de Voedselbank) volgen wat de twitterende mede-Apeldoorner hierover heeft te melden. Of volg de #stadsfeest op Twitter!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!