Veel gave beach-plannen bij Taskforce Events bijeenkomst in strandsfeer

Donderdag 19 april 2018

Door Redactie

Rob Voss

Stadsstranden, een cocktailtocht, kampvuren, een slipperrun. Allemaal enthousiaste plannen van Apeldoornse ondernemers die tijdens de bijeenkomst van de Taskforce Events over het EK beachvolleybal de revue passeerden. Carla Maessen, voorzitter van de Taskforce Events, reageert enthousiast op de plannen die ontstonden tijdens de avond: “Ik kijk nu al uit naar de week van het EK Beachvolleybal. Ik zie dat er veel energie is onder de aanwezige ondernemers en weet zeker dat Apeldoorn omgeturnd wordt tot echte beach-stad”.

EK Beachvolleybal zorgt voor zomerse sfeer

Aanwezigen ontvingen uiteraard informatie over het EK beachvolleybal, dat van 15 tot 21 juli op het Marktplein plaatsvindt. Toernooiambassadeur Robert Horstink: “Het WK Beachvolleybal in 2015 in speelstad Apeldoorn was een succesverhaal. Wij kijken er naar uit om van het EK Beachvolleybal deze zomer een nog groter succes te maken”.

Nieuw! Beach in the city 2018 in Apeldoornse (binnen)stad

Naast de EK Beachvolleybalplannen werd ‘Beach in the City 2018’ als nieuw Apeldoorns event gepitcht. Dit evenement bestaat uit allerlei kleinere evenementen in de week van het EK Beachvolleybal. De stad zal deze week bol staan van leuke activiteiten voor jong en oud, alles in de strandsfeer. Verschillende ondernemers hebben daar al plannen voor. Reinou de Haan: “Wat zou het fantastisch zijn om er met z’n allen een groot feest voor de stad van kunnen maken! Beach in the City heeft alles in zich om, bij slagen van het evenement dit jaar, komende jaren een vervolg te krijgen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!